logo 24host.ro

  GAZDUIRE DOMENII   |   DNS   |   E-MAIL   |   WEB   |   FTP   |   MYSQL   |   STORAGE  

Descriere servicii: Storage

  Conturile de storage pot fi folosite pentru stocarea on-line a datelor dvs.. Fisierele existente intr-un astfel de cont pot fi accesate din mai multe locatii simultan, in mod concurent. Asta inseamna ca puteti avea mai multe puncte de lucru separate geografic, de unde sa se lucreze asupra acelorasi fisiere. Deasemnea, in loc sa trimiteti diverse fisiere prin e-mail in mai multe bucati datorita limitarilor, puteti folosi conturile de storage pentru a transfera si stoca fisiere oricat de mari, chiar si de ordinul zecilor de GB.
  Serviciul de storage foloseste o extensie a protocolului http care se numeste WebDAV. Din acest motiv si pentru ca utilizeaza porturile TCP 80 sau 443, este acceptat de majoritatea firewall-urilor de intreprindere. Spre deosebire de alte protocoale uzitate (ex: FTP), fisierele se pot edita direct pe server, fara a fi nevoie de incarcare / descarcare prealabila asa cum este cazul FTP-ului. Practic, un cont de storage poate fi asimilat cu un harddisk extern atasat la computer-ul dvs.
  Accesul se poate face fie cu ajutorul unor programe ajutatoare (ex: NetDrive, etc.) in mod citire / scriere, fie prin intermediul oricarui browser de web (ex: Firefox, Internet Explorer, Opera, Safari, Konqueror, etc.) doar in mod citire.

  Pretul pentru 1 cont de storage este de 1 EURO/ luna + TVA aferenta. Valoarea in RON se calculeaza la cursul BNR din ziua facturarii.