logo 24host.ro

  GAZDUIRE DOMENII   |   DNS   |   E-MAIL   |   WEB   |   FTP   |   MYSQL   |   STORAGE  

Politica de confidentialitate

  LANDS SERVICES INTERNATIONAL SRL, operatorul serviciului 24host.ro, respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre utilizatori atunci cand acceseaz─â site-urile 24host.ro, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta "Politica de confidentialitate". Vizitand 24host.ro, utilizatorii accepta implicit "Politica de Confidentialitate" a site-urilor 24host.ro si se considera ca au luat la cunostiinta prevederile "Politicii de confidentialitate".
  Pentru operarea 24host.ro, LANDS SERVICES INTERNATIONAL SRL a fost inregistrat cu numarul 21065, in Registrul de evidenta a prelucrarii de date cu caracter personal al ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal).
  Natura informatiilor solicitate prin intermediul site-urilor 24host.ro se refera in special la datele personale (nume, adresa, numere de telefon, CNP), adresa de e-mail, modul in care sunt utilizate sau se intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile LANDS SERVICES INTERNATIONAL SRL, dar pot fi incluse si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.
  LANDS SERVICES INTERNATIONAL SRL nu incurajeaza SPAM-ul si furtul de date. De aceea, LANDS SERVICES INTERNATIONAL SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializeaza, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site si nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site. LANDS SERVICES INTERNATIONAL SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-urilor 24host.ro si ale clientilor sai catre terti.
  Scopul colectarii datelor este emiterea facturilor pentru plata serviciilor cumparate de catre utilizatori si pentru intocmirea documentelor fiscale, precum si in scopuri statistice, promotionale, comerciale, al prevenirii sau identificarii fraudelor si in orice alte scopuri legitime, in conditiile legii. Deasemeni LANDS SERVICES INTERNATIONAL SRL se obliga sa foloseasca datele exclusiv in scopurile de mai sus precum si in vederea stabilirii contactului cu clientii sai, pentru efectuarea comenzilor si in scopul informarii clientilor asupra aspectelor legate de functionarea site-urilor 24host.ro si a ofertelor disponibile.
  In cazurile in care este necesar, utilizatorii site-urilor 24host.ro sunt obligati sa furnizeze datele cerute, acestea fiind necesare pentru intocmirea documentelor legale in vigoare. Daca unele din datele introduse de utilizatori sunt incorecte, acestia sunt rugati sa ne informeze cat mai curand posibil.
  In cazul optarii pentru plata on-line, procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele procesatorului iar LANDS SERVICES INTERNATIONAL SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
  Conform cerintelor Legii nr 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, LANDS SERVICES INTERNATIONAL SRL, care opereaza site-urile 24host.ro, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care utilizatorii site-urilor le furnizeaza.
  Conform Legii 677/2001, utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii se pot adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre LANDS SERVICES INTERNATIONAL SRL. Deasemenea, utilizatorilor le este recunoscut dreptul de a se adresa ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucr─ârii Datelor cu Caracter Personal) sau justitiei, in cazul nerezolvarii situatiei la nivelul de agentie.
  Pentru o buna interactiune cu utilizatorul, 24host.ro foloseste cookie-uri proprii sau alte tertilor. Pentru a intelege ce sunt acestea si cum sunt folosite, va rugam sa consultati urmatorul document: https://ro.wikipedia.org/wiki/Cookie. Cookie-uri utilizate:
  • PHPSESSID - durata: sesiunea curenta - rol: Pastreaza sesiunea utilizatorului activa
  • __utma - Google Analytics - durata: 2 ani - rol: Retine informatii anonime despre interactiunea utilizatorului cu site-ul (exemplu: timpul si data interactiunii cu diverse materiale de marketing sau pagini care au adus utilizatorul pe site)
  • __utmb - Google Analytics - durata: 30 de minute - rol: Retine informatii anonime despre interactiunea utilizatorului cu site-ul (exemplu: timpul si data interactiunii cu diverse materiale de marketing sau pagini care au adus utilizatorul pe site)
  • __utmc - Google Analytics - durata: sesiunea curenta - rol: Retine informatii anonime despre interactiunea utilizatorului cu site-ul (exemplu: timpul si data interactiunii cu diverse materiale de marketing sau pagini care au adus utilizatorul pe site)
  • __utmz - Google Analytics - durata: 6 luni - rol: Retine informatii anonime despre interactiunea utilizatorului cu site-ul (exemplu: timpul si data interactiunii cu diverse materiale de marketing sau pagini care au adus utilizatorul pe site)
  Intrucat prevederile "Politicii de confidentialitate" pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai folositi serviciile 24host.ro.