logo 24host.ro

  GAZDUIRE DOMENII   |   DNS   |   E-MAIL   |   WEB   |   FTP   |   MYSQL   |   STORAGE  

Intrebari frecvente

Cum se seteaza e-mail-ul pe iPhone?

  Platforma 24host.ro permite accesul la e-mail-uri de pe telefoane mobile, smartphone-uri, hand-held pc-uri si alte tipuri de dispozitive mobile.
  Pentru a configura accesul la contul dvs. de mail folosind Apple iPhone, trebuie sa accesati aplicatia `Configurari` (Settings), iar apoi submeniul `Mail, Contacte, Calendare`. Mai departe trebuie sa alegeti optiunea `Adaugare cont...`, selectand tipul `Altul`:

IMG_0414

  Selectati apoi optiunea `Adaugati cont Mail`:

IMG_0415

  Completati apoi numele dvs., adresa de e-mail si parola de acces:

IMG_0417

  Protocolul folosit pentru citirea e-mail-urilor poate fi POP sau IMAP. In acest din urma caz, e-mail-urile sunt stocate pe server (inclusiv cele trimise), astfel incat veti vedea aceeleasi liste de mesaje, indiferent daca va conectati prin webmail sau cu iPhone-ul.
  Nu uitati sa completati atat la `Server receptionare e-mail`, cat si la `Server expediere e-mail` adresa: mail.24host.ro:

IMG_0418

IMG_0418

  Pentru pastrarea confidentialitatii transmiterii mesajelor prin Internet, sistemul 24host.ro permite criptarea comunicatiei cu iPhone-ul dvs.. Pentru a utiliza aceasta facilitate trebuie ca atat la trimitere cat si la primire sa aveti bifata optiunea `Utilizati SSL`:

IMG_0420

  Deasemenea trebuie sa aveti configurata autentificarea cu `Nume utilizator` (adresa dvs. de e-mail) si parola:

IMG_0421