logo 24host.ro

  GAZDUIRE DOMENII   |   DNS   |   E-MAIL   |   WEB   |   FTP   |   MYSQL   |   STORAGE  

Intrebari frecvente

Cum se seteaza e-mail-ul pe telefoanele cu Android?

  Platforma 24host.ro permite accesul la e-mail-uri de pe telefoane mobile, smartphone-uri, hand-held pc-uri si alte tipuri de dispozitive mobile.
  Pentru a configura accesul la contul dvs. de mail folosind un telefon cu sistem de operare Android, puteti sa folositi aplicatia `Email` email-android preinstalata. In dialogul `Configurare e-mail`, dupa ce ati completat adresa dvs. si parola, trebuie sa alegeti `Configurare manuala`:

sgs-email-1

  Selectati apoi la tipul de cont unul dintre protocoalele POP3 sau IMAP. In acest din urma caz, e-mail-urile sunt stocate pe server (inclusiv cele trimise), astfel incat veti vedea aceeleasi liste de mesaje, indiferent daca va conectati prin webmail sau cu telefonul.

sgs-email-2

  La `Setari server de intrare` trebuie sa completati la rubrica 'Nume utilizator' adresa dvs. de e-mail, iar la `Server IMAP` sau `Server POP3` trebuie sa puneti intotdeauna `mail.24host.ro`:

sgs-email-3

sau

sgs-email-5

  Mai departe, la `Setari server de iesire` trebuie ca `Server SMTP` sa aiba valoarea `mail.24host.ro`, portul sa fie 25 si sa nu uitati sa bifati optiunea `Solicitare date de conectare`:

sgs-email-8

  La `Optiuni cont` puteti bifa `Notificare primire e-mailuri` si puteti selecta verificarea contului odata la 5 sau 10 minute:

sgs-email-9


sgs-email-10

  Nota: Pentru exemplificarea acestui tutorial s-a folosit un telefon Samsung Galaxy S cu sistem de operare Android 2.2 (Froyo). In cazul in care folositi alt client de e-mail (de ex: MailDroid sau K9-Mail) setarile sunt similare.